Åbningstider

DSC_0466

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag kl. 06.30 – 17.00 samt fredag 06.30 – 16.30

Se iøvrigt listen over fri- og lukkedage.

Børn i dag kan have meget lange arbejdsuger…

Vi er overbevidste om, at det er bedst for mindre børn at være så meget sammen med deres forældre så muligt. Selvom de hygger sig og har det godt i institutionen, er det også en “arbejdsuge” for børnene, hvor de skal forholde sig til de andre børn og deres forældre, personalet og måske vikarer, ture i vejr og vind, arrangementer osv. Det er stimulerende, men også krævende for barnet.

Vi bliver ofte spurgt om, hvorvidt små børn har brug for yderligere stimuli efter, de er blevet hentet, om det f.eks er en god idé at gå til svømning og tumlegymnastik, eller om det er for meget for barnet, og man hellere skal vente et år. Til det, kan vi kun sige, at det selvfølgelig er godt at vælge sit barn til, men at man også må lytte til barnet. Stimuli er godt, men overstimulering er skidt.

Vi ved naturligvis godt, at det kan være svært for børnefamilier at nå det hele og få økonomi, job, forpligtelser og børnetid til at gå op i en højere enhed. Alligevel er det vigtigt at tilgodese børnene bedst muligt, så de ikke har for lange dage i institutionen.

Vi opfordrer til, at børnene engang imellem får en ekstra fridag – f.eks. sammen med deres bedsteforældre. Hvis man er så heldig at have bedsteforældre i nærheden, er det også rart for børnene at blive hentet tidligt af dem en gang imellem.